Kevyesti valtuustoon

01.04.2017

Vaalimainonta ja -tilaisuudet, hernekeitto

Minne matkalla, tuonne valtuustoon tietenkin, tukea tarvitaan

Matkalla valtuustoon 2017

Minne matkalla, tuonne valtuustoon tietenkin.

TOSIKOT JA VEITIKAT

Joskus vaalimainonta on hiukan tosikkomaista. Tietysti pitää olla aina vakavana heikompien puolesta, mutta ei kunnan tasolla tarvitsisi muuten olla niinkuin olisi presidenttinä julistamassa eronpyyntöä EU:sta.

Kesällä aloittaa uusi valtuusto joka tapauksessa ja kaksi vuotta valtio ja  maakunta sopivat uusista asioista, olipa siellä valtuustossa kuka tahansa ;-). Verotus jatkuu, eri nimikkeillä vain. Lapsesi tarvitsee kasvatusta ja opetusta edelleen joka päivä, sekä sinun että kaupungin järjestämää -siihen valtuutetuilla on kyllä sanomista.

SOTE -vero??, linkki sivustolle hellsten.fi

KEVYT KEVÄT

Toisaalta kaikkia ehdokkaita ja puolueita täytyy kehua tasapuolisesti siitä, että kuinka hyviä (asiaakin) ja mukavia kampanjatilaisuuksia ja paneeleita ja on tässä Hämeenlinnassa ollut kevään mittaan; olen käynyt kilpailijoiden ja omien jutuissa. Onko sittenkin kevätvaalit luonnostaan meille valoisan tulevaisuuden aikaa, ainakin mieli ja tarmo on toista luokkaa kuin loppusyksystä?

POLIITTINEN KIISTA – HERNEKEITTO

Minulle sanoi, eräs demaripoliitikko Espoossa, että esimerkiksi hernekeiton tarjoilu olisi varattu sinne vasemmalle puolelle; noviisina uskoin tämän, mutta taitaa olla jokin muinaisjäänne; onko koskaan tuollaista reviirijakoa ollutkaan. Kyllä meille kaikille maistuu makkarat ja keitot tasapuolisesti ja kahvit päälle.

Kiitos muuten Hämeenlinnan seudun demareille todella muhevasta keitosta, jota sain torilla ti 28.03.2017, taisi olla jo siinä 17 maissa. Oli koleaa ja nälkä ja keitto oli todella tuhtia ja reilua- jesss!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

91 − = 82